Positiever worden

Positiever worden wat kunnen we hier nog aan toe voegen? Er is natuurlijk al veel over gezegd hier op deze site om positiever in het leven te staan. Toch wil ik je nog iets vertellen over vermoeidheid. Hoe ontstaat dit en hoe werkt dit door op je gestel. Is het juist dat je vol gedachtes zit, slaap je gewoon slecht of heb je vaak hoofdpijn? Eigenlijk moet je kunnen omgaan met stress en dus stoppen met piekeren. Dit is niet eenvoudig, toch heb ik er voor gezorgd om een aantal stressfactoren los te laten. Laat ik 2 voorbeelden noemen.

Ongelukkig zijn

Als jij altijd maar ongelukkig bent, werkt dit door op jou. Je blijft onzeker en kan dit moeilijk doorbreken. Altijd in dezelfde spiraal en niet makkelijk te doorbreken. Ik had hier hulp bij nodig om van deze hoofdpijn en slapeloosheid af te komen. Door met een psycholoog te praten kwam ik er achter dat mijn werk een onderdeel van het ongelukkig zijn.

 

Functie verandering

Door de verandering van mijn functie in mijn werk, heb ik de beste zet gemaakt! Door een stap terug te doen, deed ik 3 vooruit. De hoofdpijn was binnen een paar maanden weg, gewoonweg omdat ik beter sliep en dus minder kopzorgen had. Uiteraard wil iedereen altijd het hoogst haalbare in het leven. Maar leer jouw grenzen kennen. Tot zover en niet verder. Maak jezelf gelukkig en geniet.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *